دسته : -گزارش کار آموزی و کارورزی
فرمت فایل : pdf
حجم فایل : 943 KB
تعداد صفحات : 62
بازدیدها : 702
برچسبها : پروژه تحقیق مبانی نظری
مبلغ : 5000 تومان
خرید این فایلمقدمه
با توجه به اهمیت شن وماسه در کارهای صنعتی و ساخت وسازها که از زمانهای دیرین در نظر انسان بوده است وکم کم روبه پیشرفت است و نیازبه مصالح مرغوب تروبیشترودارای استحکام بهتر مورد توجه افراد بوده وبا رشد جمعیت در جهان نیاز به این مصالح برای تولید ساختمان های مختلف جهت کارهای مختلف مورد نیاز بوده است .درنتیجه ماده اولیه برای تولید این ساختمانها ومکانهایی برای زندگی ومحل کار وجود شن وماسه بوده که وجود آن درطبیعت در حد بسیار کمی بصورت شن وماسه میباشد واین انسانها را بر آن داشت تا با بوجود آوردن معادن شن وماسه بتوانند یکی از نیازهای مهم صنایع ساخت وساز را برآورده سازند.
هدف از کار آموزی:
متاسفانه یکی ازمهمترین مشکلات دانشجویان چه درحین تحصیل وچه بعدازفارغ التحصیلی نداشتن روحیه کاریامواجه نشدن بابخش عملی رشته تحصیلی دانشجویان که دررشته های مختلف مشغول به تحصیل می باشند وجود داردواین واحد درسی به عنوان کار آموزی برای دانشجویان تلنگوری است برای بیداری دانشجویان که درمورد رشته تحصیلی که دارندحداقل به فکرفروروندکه رشته تحصیلی کاربردهایی داردکه آنها درزمان تحصیل درکلیه دانشگاهها (دولتی وآزاد) به آن توجهی نداشتندوکلأاگر سیاست جامعه طوری پیش رود که هرکس با توجه به نیازی که از نظر شغلی با آن درارتباط است یاکسی که رشته ای رابرای تحصیل انتخاب می کند ودرحین تحصیل واردعرصه کاری ویاشغلی شود بیشترین استفاده هم از علم وعمل می تواند برای افراد داشته وجامعه راهدفمند ترومیزان دانش و تحصیل ازنظر درجه علمی بالاتر می بردوجامعه را هدفمندتر وبسوی جامعه ای والاترسوق می دهد.
فصل اول
1-1- شن
شن عبارت است از قطعات نسبتاً ریز سنگهاست كه در نتیجه تخریب طبیعی آنها حاصل میشود. براساس رده بندی went wroth دانههای بزرگتر از mm 2 و كوچكتر از mm64 شن نامیده میشود. ذرات شن معمولاً دارای گردشدگی و كمابیش به كرویاند. شنها منشاء به سه دسته شنهای درهای، شنهای دریایی و رودخانهای تقسیم میكنند.
شنهای درهای معمولاً همراه با مقدار قابل توجهی رس، گرد و غبار، ماسه و مواد آلیاند در صورتیكه شنهای رودخانهای و دریایی معمولاً عاری از این مواداند. همچنین شنهای اخیر نسبت به شنهای درهای گردتر و صافترند.
شنی كه برای بتن بكار می رود بایستی بیش از یك درصد ناخالصیهائی نظیر، سیلت و گرد و غبار داشته باشد. مقاومت دانه های شن نیز در هر مورد بستگی به نوع بتن دارد و بایستی به گونهای باشد كه مقاومت مورد نظر را جهت بتن تأمین نماید. شن بایستی از نقطه نظر كانی شناسی بررسی و میزان كانیهای نرم موجود در آن مشخص شود. از سوی دیگر، بایستی در برابر عوامل ساینده و نیز در برابر ضربه مقاوم باشد. از نقطه نظر ابعاد می توان گفت كه شن های با ابعاد بزرگتر برای تهیه بتن مناسبترند زیرا در اینحالت، سطح كلی ذرات آن كمتر است و بنابراین تهیه بتن، به سیمان كمتری احتیاج خواهد بود، ماكزیمم مجاز ابعاد شن و خرده سنگ تابع ابعاد محلهای بتن ریزی است بطوری كه می توان گفت حداكثر ابعاد شن، نبایستی از مینیمم ابعاد محلهای بتن ریزی، زیادتر باشد. در مورد بتن مسلح، ابعاد شن نبایستی از حداقل فاصله بین میلههای فولادی بزرگتر باشد. در مورد بتنریزی سقف و یا كف استفاده از شنهای درشت تر مجاز است اما در این موارد نیز ابعاد دانههای شن نبایستی از نصف ضخامت قشر بتن تجاوز كند. در مورد ساختمانهایی آبی نظیر سدها، میتوان از شن و یا خرده سنگهایی با ابعاد 15 سانتیمتر استفاده كرد. اگر توده شن حاوی دانه های با ابعاد مختلف باشد، بتن مقاومتری به دست میآید زیرا در این حالت فضای خالی مخلوط بتن كمتر است.
خرید و دانلود آنی فایل