پایان نامه رابطه فرهنگ سازمانی با به کارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات

پایان نامه رابطه فرهنگ سازمانی با به کارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات پایان نامه رابطه فرهنگ سازمانی با به کارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات

دسته : مدیریت

فرمت فایل : word

حجم فایل : 118 KB

تعداد صفحات : 80

بازدیدها : 249

برچسبها : فرهنگ سازمانی فناوری اطلاعات و ارتباطات

مبلغ : 9000 تومان

خرید این فایل

دانلود پایان نامه بررسی رابطه بین فرهنگ سازمانی با به کارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات در ادارات آموزش و پرورش خوزستان

مسأله این پایان نامه بررسی رابطه بین فرهنگ سازمانی با به کارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات در ادارات آموزش و پرورش شمال خوزستان (اندیمشک، دزفول، شوش و شوشتر) می باشد. با این هدف که با روشن شدن رابطه فرهنگ سازمانی با به کارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات در ادارات آموزش و پرورش زمینه لازم برای توجه و اقدام جدی مسئولین جهت بالا بردن فرهنگ سازمانی در ادارات آموزش و پرورش فراهم آید تا از آن طریق به کارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات در ادارات و سازمان آموزش و پرورش افزایش یابد.

دوران جدید که به عصر اطلاعات موسوم است، دوران فناوری اطلاعات و ارتباطات می باشد، بشر امروز جامعه ای مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) را تجربه می کند که از ویژگیهای خاص خود برخوردار است. چنین جامعه ای را جامعه اطلاعاتی می گویند.

جامعه اطلاعاتی جامعه ای است که در آن زندگی اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی افراد جامعه به فناوری اطلاعات و ارتباطات وابسته است و جامعه ای است که در آن مردم در محل کار، منزل و حتی در اماکن تفریحی از این تکنولوژی حداکثر استفاده را می برند.

بر خلاف دوران گذشته که اطلاعات و تکنولوژی در اختیار صاحب نظران فن و صنایع قرار داشت و مشروعیت آن نیز به تایید و تصدیق آنان مرتبط بود در جامعه جدید اطلاعات تکنولوژیستها علمای اجتماعی و مردم معمولی نیز مرتبط با تکنولوژی اطلاعاتی قرار گرفته و بخشی از زندگی روزمره آنان شده است. زیرا اطلاعات و اخبار در گروه نیازهای اساسی همه مردم قرار گرفته است و تولیدات آن استفاده همه جانبه دارد. در حالی که در دوران گذشته استفاده از تکنولوژی مرتبط با قشر خاصی بود و فراگیری زیادی نداشت.

ویژگی دیگر جامعه اطلاعاتی کالا شدن اطلاعات است، اطلاعات کالا شده و به مدد تکنولوژی های جدید ارتباطی در دسترس هر کسی که طالب آن باشد قرار می گیرد. در این گونه جوامع مفاهیم سنتی موجود در زمینه هایی چون اقتصاد، آموزش، کسب و کار، مدیریت و تجارت دچار تحول می گردد. با گذر از عصر صنعتی و ورود به عصر اطلاعات و به گفته الوین تافلر (عصر دانایی) نیاز روزافزون بشر برای آموزش متفاوت تر با آنچه در گذشته بوده است بیشتر حس می شود در همین راستا تکنولوژی اطلاعات و ارتباطات که به طور فزاینده ای در حال گسترش است می تواند به نحو مطلوبی تمامی امور زندگی را تحت تاثیر قرار دهد.

اهمیت فرهنگ سازمانی

فرهنگ می تواند به مثابه پدیده ای تلقی گردد که تمامی جنبه ها و اوقات ما را فرا گرفته است و مستمراً از طریق تعامل افراد با یکدیگر وضع و خلق می شود.

فرهنگ، چارچوبی است اصلی برای شکل گیری رفتارها و ارزش گذاری ها که بر انسان محیط است و مجموعه آداب و رسوم، میراث گذشته، دانشها، هنرها، مهارت ها، شیوه های رفتاری و احساسی و ادراکی را در بر می گیرد و به دلیل گسترده وسیع جامعه و مانع است. هر فرهنگی، دنیایی است کامل که انسان در آن رشد می کند و شکوفا می شود و چون همه عناصر آن یکپارچه اند، در فرد از نظر رفتار و اندیشه نوعی یکپارچگی کلی ایجاد می شود.

مطالعات زیادی که اخیرا صورت گرفته ثابت می کند که یک فرهنگ قوی فرهنگی است که افراد تحت آن، اهداف سازمان را به خوبی می شناسددر جهت آن کارمی کنند. فرهنگ قوی فرهنگی سازمانی است که در آن تعداد اعضا متعهد به ارزشها غالب، زیاد و میزان تعهد آنها قوی باشد. امروزه اعتقاد بر این که افراد مهمترین منبع و ثروت یک شرکت هستند و طریقه مدیریت بر آنها مستقیماً از طریق گزارشات کامپیوتری نیست بلکه با پیگیری سر نخ های فرهنگی می توان به این مقصود رسید.

مفاهیم اساسی فناوری اطلاعات و ارتباطات

آشنایی با این مفاهیم در حکم پیش نیاز است و از آن به منظور ایجاد یک زمینه نظری یاد می شود. کارکنان باید بتوانند کارکردهای عمده محیط های نرم افزاری فهمیده و از جنبه های گوناگون کاربرد استفاده کنند. کارکنان باید بتوانند:

- اجزای اصلی سخت افزار مورد استفاده را تعیین و تشخیص دهند.

- درک درستی از عملکرد اصلی سخت افزاری در عمل داشته باشد.

- انواع تجهیزات جانبی از قبیل مودم، فکس، اسکنر، دوربین دیجیتالی و... را تشخیص دهند.

- درک روشن و عملی از ارتباط شبکه های محلی،شبکه های خارجی (مانند اینترنت) و استفاده از پست الکترونیکی داشته باشید.

- فهم درست از کار اصلی محیط نرم افزارهای سیستمی نشان بدهند.

- درک صحیحی از جنبه های کاربردی هر نرم افزار در سیستم را به نمایش بگذارند.

- به طور کلی چگونگی کار رایانه و سیستم عامل آن را بفهمند یاد بگیرند که چگونه رایانه را تحت کنترل خود داشته باشند تا هنگام کارکردن با آن دچار سردرگمی نشوند.

پس باید بتوانند بین اجزای اصلی یک سیستم رایانه ای و اجزای جانبی آن تفاوت قائل شوند هم چنین بدانند که نرم افزار سیستمی چیست و از چگونگی اتصال رایانه به یک شبکه آگاه بوده و یا عملکرد متناظر با چنین شبکه ها آگاه باشند.

فصل اول: کلیات تحقیق

مقدمه

بیان مسأله

اهمیت وضرورت پژوهش

انگیزه پژوهشگر

هدف پژوهش

سوالات پژوهش

تعاریف نظری وعملیاتی متغیرهای پژوهش

فصل دوم: مروری بر ادبیات تحقیق

مبانی نظری پژوهش

فرهنگ سازمانی

تعاریف فرهنگ سازمانی

اهمیت فرهنگ سازمانی

خصوصیات فرهنگ سازمانی

منابع فرهنگ

شیوه پیدایش فرهنگ

انواع فرهنگ سازمانی

رابطه فرهنگ سازمانی با رضایت شغلی

رابطه فرهنگ و ساختارسازمان

فرهنگ سازمانی و توسعه

نقش فرهنگ سازمانی در مدیزیت دانش

رابطه فناوری و فرهنگ

الگوی اساسی برای تبیین وتشریح فرهنگ سازمانی

فناوری اطلاعات و ارتباطات

تاریخچه فناوری اطلاعات و ارتباطات

مفهوم فناوری اطلاعات و ارتباطات

چیستی فناوری

تقسیم بندی کشورهای جهان

کاربردهای فناوری اطلاعات

پول الکترونیکی

تجارت الکترونیکی

دولت الکترونیکی

نشر الکترونیک

شاخص های فناوری اطلاعات و ارتباطات

اینترنت

پیشینه پژوهش

فصل سوم :روش اجرای تحقیق

مقدمه

نوع و روش تحقیق

جامعه آماری

نمونه آماری

روش نمونه گیری

ابزارجمع آوری داده ها

فصل چهارم

تجزیه و تحلیل داده ها

مقدمه

اطلاعات عمومی

توصیف داده ها

تحلیل داده ها

سوالات اصلی پژوهش

سوالات فرعی پژوهش

فصل پنجم

نتیجه گیری و پیشنهادات

بحث و نتیجه گیری

تفسیر سوال

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید