دسته : مواد و متالوژی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 87 KB
تعداد صفحات : 56
بازدیدها : 250
برچسبها : پروژه الاستو پلاستیک شکل دهی ورقها
مبلغ : 3000 تومان
خرید این فایلپروژه تحقیقاتی شبیه سازی شکل دهی ورقها با استفاده از فرمول بندی الاستو پلاستیک
بخشهایی از متن:
امروزه شبیه سازی شکل دهی ورقها ، امکان بررسی رفتار ورق در حین شکل دهی و در نتیجه طراحی ابزار مناسب قبل از فرایند ساخت را فراهم می سازد. این مسئله به ویژه در ساخت قالب قطعات با ابعاد دقیق بسیار حائز اهمیت است و می تواند هزینه های ساخت قالب را بطور قابل ملاحظه ای کاهش دهد. در این میان برای رسیدن به دقت مورد نظر انتخاب یک مدل ریاضی مناسب برای تغییر شکل الاستیک پلاستیک ورق از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در این تحقیق مهمترین فرمول بندیهای مورد استفاده در تغییر شکلهای الاستوپلاستیک با کرنشهای بزرگ در سی سال اخیر مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج بدست آمده از این بررسیها نشان می دهد که فرمول بندی ارائه شده توسط Xiao, Bruhns , Meyers(2000) که بطور اختصار X-B-M(2000) نوشته می شود بسیاری از نواقص فرمول بندیهای قبلی را برطرف نموده است. در این تحقیق فرمول بندی الاستوپلاستیک X-B-M (2000) برای شبیه سازی شکل دهی ورقها انتخاب شده است. در این فرمول بندی از نرخ تنش لگاریتمی بر مبنای اسپین لگاریتمی و نیز معیار کرنش لگاریتمی استفاده شده است.
در این بررسی همچنین فرمول بندیهای مختلف برای پوسته ها با سه، پنج، شش و هفت درجه آزادی مورد بررسی و مقایسه قرار گرفته است
...
فرایند شبیه سازی شکل دهی ورقها بدلیل غیر خطی بودن معادلات حاکم بر آن از جهات مختلف دچار محدودیت می باشد. از یک طرف می بایست یک فرمول بندی ریاضی دقیق و کارآمد را برای مدلینگ رفتار ورق بکار برد و از طرف دیگر تکنیکهای عددی انعطاف پذیر و دقیقی برای حل معادلات مورد نیاز است. مؤثرترین روش عددی برای حل مسائل الاستوپلاستیک ورقها ، روش المان محدود است. در این روش ابتدا مسئله فیزیکی که شامل تغییر شکل الاستوپلاستیک یک پوسته تحت بارهای معین و شرایط مرزی ویژه ای می باشد، با استفاده از فرضیات ساده کننده به یک سری معادلات دیفرانسیل تبدیل شده و پس از آن معادلات بدست آمده به روش المان محدود حل می شوند. واضح است که روش المان محدود فقط مدل ریاضی انتخاب شده را حل خواهد کرد و کلیه فرض های مورد نظر در این مدل در جواب پیش بینی شده منعکس خواهد شد. در شبیه سازی شکل دهی ورق، نمی توان انتظار اطلاعاتی بیشتر از آنچه که در مدل ریاضی نهفته است را داشت. بنابراین در فرایند شبیه سازی شکل دهی ورقها، انتخاب مدل ریاضی مناسب برای تغییر شکلهای الاستوپلاستیک ، نقش تعیین کننده ای در نتایج بدست آمده خواهد داشت.
...
در صورتیکه جهات اصلی تانسور U طی تغییر شکل ثابت بماند و یا تغییر شکل الاستیک بطور ایزوتروپ باشد ،تنش مزدوج تانسور کرنش لگاریتمی دقیقا برابر تنش کرشهف چرخیده شده خواهد شد .
Peric Owen , Honner (1992) با استفاده از سینماتیک تجزیه ضربی، یک مسئله حل شده بطور تحلیلی را به روش عددی مورد بررسی قرار دادند. آنها نشان دادند هرگاه موقعیت اولیه و یا موقعیت میانی ، مبنا قرار گیرد ، نتایج بدست آمده به تعداد Increment ها بستگی نداشته و برابر جواب تحلیلی است . در حالیکه استفاده از موقعیت های جاری بعنوان موقعیت مبنا
برای Increment های کوچک ، پاسخ های نوسانی حاصل می گردد. آنها اظهار داشتند که در مسئله الاستیک پلاستیک کامل ، در صورتیکه سیلان پلاستیکی زیاد باشد ، استفاده از موقعیت لاگرانژی بعنوان مبنا ، باعث ارائه نتایج غیرفیزیکی می شود.
در ادامه تحقیقات انجام شده در زمینه کرنش لگاریتمی Xlao(1995) رابطه ای برای ارائه تنش مزدوجتانسور کرنش دلخواه هیل و نیز مشتق زمانی آن بدون استفاده از بردارهای مبنا ارائه داد. فرمول بندی ارائه شده برای شرایطی که استرچ ها باهم مساوی و یا مجزا بودند برای حالت دو بعدی و سه بعدی بصورت توابعی ازبودند . در این فرمول بندی با استفاده از نامتغیرهای تانسورC (کرنش گرین کاوشی راست )، مقادیر ویژهو در نتیجه مقادیر logU بدست آمده اند ، در حقیقت باتوجه به پیچیده بودن محاسبه Uنسبت به محاسبه C ، مقادیر ویژه بوسیله نامتغیرهای C بدست آمده بودند.
دو تن از پژوهشگرانی که نقش عمده ای در ایده بکار رفته در فرمول بندی X-B-M(2000) داشته اند Reinhart , Dubey (1996) هستند . آنهابا حل معادلات تانسوری XA-AX=S, AX+XA=Q (S, A تانسور متقارن ، Q پاد متقارن و X مجهول پادمتقارن است)
مجهول X را برحسب نامتغیرهای تانسور A و نیز متغیرهای A و Q بدست آوردند . آنها نشان دادند که در صورتیکه مجهول پادمتقارن تانسور اسپینباشد ، می توان اسپین های مختلف را برای سیستم های چرخشی مختلف برحسب D, B,W بدست آورد . این دو پژوهشگر با حل معادله تانسوری XA-AX=S در حالیکه مجهول ، اسپیناست ، ایده یافتن یک سیستم چرخشی که تحت آن مشتق همگرد logV دقیقا برابر D باشدمطرح نمودند. آنها نشان دادند برای برقراری این رابطه می بایست جوابی برای معادله تانسوری بیابند .
خرید و دانلود آنی فایل