دسته : پرسشنامه
فرمت فایل : word
حجم فایل : 47 KB
تعداد صفحات : 25
بازدیدها : 311
برچسبها : پرسشنامه انگیزش پیشرفت آزمون انگیزش موفقیت
مبلغ : 3000 تومان
خرید این فایلآزمون فرافکن انگیزش پیشرفت دئوموهان اثر دکتر پراتیبادئو و آساموهان، ترجمه : دکتر ابوالفضل کرمی عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی
آزمون دانلودی حاضر، پرسشنامه ای با موضوع انگیزش موفقیت یا پیشرفت می باشد این پرسشنامه دارای تعداد گویه ها :5 ، تعداد مولفه : 10 ، روایی و پایایی، نحوه نمره گذاری و منبع میباشد. دارای فرمت ورد قابل ویرایش بوده و در 25 صفحه آماده دانلود شده است.
************************************
هک هاوسن (1967) توضیح می دهد که معیار تعالی که یک از ملاکهای انگیزش موفقیت است طبقه بندی انتخاب ها را نشان می دهد: و مردود قبول ، خوب بد و غیره .ممکن است مربوط به تکلیف باشد ، مثلدرجۀ کمال که در نتیجۀ عملکرد یا مربوط به خود باشد مانند مقایسه با پیشرفته ای دیگران چون در رقابت، فینگر (1966) برخی از خصوصیات انگیزش تحصیلی را مورد مطالعه قرار داده که بخشی از انگیزش موفقیت است مثل پایداری ( موفقیت در کار ) برنامه ریزی (جهت گیری زمانی ) کنترل خود ، سنجیده عمل کردن (اخلاقی) که معمولاً در افرادی با انگیزش موفقیت در سطح بالا وجود دارد اما در افرادی که سطح انگیزش موفقیت در آنها پایین است وجود ندارد.
علاوه بر این ها مسئولیت شخصی ، خطرکردن سطح انتظار ، کوشش در نوآوری و اهداف حرفه ای می تواند از جنبه های انگیزش موفقیت باشد .
دچارمز پیشنهاد می کند که افکار نسبت به اعمال از ممنوعیت کمتری برخوردارند و از مجموعه اعمال هم کلی تر هستند .علاوه براین ،هک هاوسن در تحلیل محتوا از سه تاکتیک سخن می گوید (i) آزمودنی از هدف واقعی آزمون بی خبر می ماند (ii) انگیزه های درونی تجربه و رفتار از طریق داستانهای خیالی و هنگامی که نزدیک به منبع اصلی است و قبل ازاین که تحت تأثیر تعدادی از عوامل روان شناختی و دلایل بیرونی مؤثر بر رفتار قرار گیرند آشکار می شوند (iii) روش TATمحدوده ای گسترده را فراهم می آورد که در آن رابطه فرد و محیط که در مواد حاصل از شرایط برانگیخته به آن اشاره شده بصورتی کاملاً فردی درک و سنجیده می شود بنابراین ثبت فزونی تجارب ، شیوه های عمل ، رویدادها ، تعاملبین فردی ،و جز آن به فراوانی و با صرفۀ بسیار ممکن می گردد که چنین مشاهده ای از واقعیت بندرت به این صورت ممکن است.
**********************************
نگاهی گذرا به مطالب موجود در پرسشنامه دانلودی
مقدمه
خصوصیات انگیزش پیشرفت
سنجش انگیزه از راه افکار
نیاز به ساختن آزمون های انگیزش موفقیت
ماهیت آزمون
جستجوی سؤالات مقدماتی و پیش نویسی ابتدائی
فرم تجربی
تحلیل سؤالها
شکل نهائی آزمون
پایائی آزمون
اعتبار آزمون
جدول اعتبار آزمون انگیزش موفقیت
اجرای آزمون
نمره گذاری
تخیل موفقیت (AI)
تخیل موفقیت مشکوک (TI)
تحلیل نامربوط (UI)
بیان نیاز به موفقیت(N)
فعالیت ابزاری (I)
اهداف پیش بینی شده( Ga+و Ga-)
وقفه ها یا موانع (BP-BW)
کمک از دیگران (Nup)
حالات عاطفی( G+و G-)
موضوع موفقیت (Aehth یا Th)
هنجارها و تفسیر نمرات کسب شده
دستورالعمل
پاسخنامه ها
***************************
مطالعه انگیزش از اوایل دهه پنجاه با کوشش های مک کلیلند و همکارانش در دانشگاه و سلیان ، ایالات متحدۀ آمریکا اهمیت یافته است .
کلمۀ انگیزش به هرحالت موجود زنده که سبب فعالیت شود در همان حس یا با توجه به محیط انتخاب یا هدایت می شود اطلاق می گردد انگیزه موفقیت که گرایشی اکتسابی و یکی از عمده ترین نیازهای اجتماعی است ، توسط مک کلیلند و همکارانش و نیز محققینی چون دچارمز این گونه تعریف شده است:
میلبه کوشش برای موفقیت در رقابت با معیاری متعالی که توسط خود فرد تعیین گردیده است . انگیزه موفقیت مستلزم علمی است با معیار متعالی ، تعهد دراز مدت ، و سرانجام بی همتا ، این موارد معیارهائی هستند که مک کلیلند و همکارانش معین کرده اند .
آتکینسون اضافه می کند که هدف انگیزه نوع ارضائی را تعریف می کندکه در جستجوی آن هستیم .مثل افتخار به انجام کار- یک رابطۀ مثبت عاطفی با شخص دیگر، و نرسیدن به حالت هدف مطلوب همراه با احساس نارضائی است.در واقع این یکی ازمهم ترین نیازهای آشکار و اجتماعی و متغیرهای شخصیتی است که توسط موری داده شده است .