تحقیق نقش انگیزش در بهبود اثربخشی کارکنان

تحقیق نقش انگیزش در بهبود اثربخشی کارکنان تحقیق نقش انگیزش در بهبود اثربخشی کارکنان

دسته : مدیریت

فرمت فایل : word

حجم فایل : 87 KB

تعداد صفحات : 50

بازدیدها : 619

برچسبها : تحقیق انگیزه اثربخشی کارکنان

مبلغ : 3000 تومان

خرید این فایل

دانلود پروژه تحقیقاتی مدیریت صنعتی بررسی نقش انگیزش در بهبود اثربخشی کارکنان

پایان نامه و پژوه تحقیقاتی مدیریت صنعتی بررسی نقش انگیزش در بهبود اثربخشی کارکنان

مقدمه

بحث انگیزش مبحثی است که امروزه شدیدا مورد توجه دانشمندان علوم رفتاری و روانشناسی صنعتی قرار گرفته است.

به دلیل پیچیدگی رفتار انسان، پیش بینی آن ممکن نیست و مدیریت کنترل زیادی روی آن ندارد و در نتیجه درک رفتار انسان و تاثیر مثبت بر آن می تواند بهره وری را زیاد و عملکرد را بهبود بخشد.

کارشناسان در بسیاری از بررسی ها به این نتیجه رسیده اند که بیماری های روانی و استرس و افسردگی نه تنها باعث شده که کارایی کارمندان پایین بیاید و موجب کاهش میزان تولید و بازدهی شود، بلکه از مرغوبیت و کیفیت کالا ها و خدمات ارائه شده هم کاسته شده است.

وقتی گفته می شود مدیر در کارکنان انگیزش ایجاد می کند منظور این است که مدیر اگاهانه با برداشتن قدم هایی سعی در تامین نیازهای کارکنان می کند تا به این وسیله کارکنان هم به میل او رفتار کنند.

وقتی مدیر در کارکنان خود انگیزش ایجاد می کند می تواند از خود بپرسد:

چطور میتوانم کارمند خود را چالشگر و موثر باقی نگهدارم؟ ، چطور میتوانم کارمند غیر مولد را به کار تشویق کنم؟ ، چطور میتوانم کارمند را برای استفاده کامل از توانایی هایش تشویق کنم؟ ، چطور میتوانم کارمند را برای خلاقیت در کار تشویق کنم؟

با مطالعه رفتار انسان و درک آن مدیریت قادر است راه هایی را برای پاسخ بهتر به این سوال ها پیدا کند و در جهت بهبود عملکرد کارکنان قدم بردارد. میزان کارکرد هر کارمندی از یک طرف بستگی به توانایی های او دارد واز طرف دیگر تابع انگیزش اوست.

اثر بخشی و اهداف سازمان

یکی از مباحث مدیریتی که ممکن است برای عموم مدیران هم جالب باشد و هم کاربردی بحث اثربخشی و کارآیی سازمان است. بدیهی است مدیران متعهد و مسئول مایل اند بدانند که سازمانشان در چه وضعیتی قرار دارد و برای دستیابی به اهداف سازمانی باید چه معیارهایی را برای سنجش عملکرد واحد یا سازمان خود در نظر داشته باشند.

درک هدف های سازمان از نخستین گام هایی است که باید در راه درک اثربخشی سازمان برداشت. هدف های سازمان باید نشان دهنده علت وجودی آن و آن چه که در پی دستیابی به ان است ، باشد.

هدف ها به صورت وضع مطلوب سازمان در آینده تعریف می شود. اثربخشی effectiveness سازمان عبارت است از درجه یا میزانی که سازمان به هدف های مورد نظر خود نایل می آید.

اثربخشی یک مفهوم کلی دارد. آن به صورت ضمنی در برگیرنده تعداد زیادی از متغیرهاست (در سطح سازمان و دوایر). هنگام تعیین اثربخشی سازمان حدود یا میزانی که هدف های چندگانه (چه رسمی و چه عملیاتی) تأمین شده اند سنجیده یا اندازه گیری می شوند و مورد قضاوت قرار می گیرند.

اثربخشی مبحثی است که حدود پنجاه سال پیش پیتر دراکر، صاحب نظر بلند مرتبه ی مدیریت، آن را به طور علمی مطرح کرد و در دهه ۷۰ در مورد آن مطالعات گوناگونی آغاز شد که تاکنون ادامه یافته است. اینک می توان گفت که درباره این موضوع مجموعه منسجمی از اطلاعات حاصل از تحقیقات در جهان گردآوری شده است.

فهرست مطالب تحقیق

فصل اول پیشگفتار

مقدمه

تاریخچه

نمودار سازمانی

فرصت ها

تهدید ها

نقاط قوت

نقاط ضعف

فصل دوم معرفی واحد

نقش توسعه منابع انسانی در کارآیی

و اثربخشی سازمان

تئوری برابری

اثربخشی واهداف سازمان

فصل سوم مسئله تحقیق

اهمیت و ضرورت تحقیق

اهداف تحقیق

جنبه جدید بودن و نوآوری تحقیق

فرضیه تحقیق

متغیر های تحقیق

قلمروهای تحقیق

نوع تحقیق

جامعه آماری

نمونه آماری

روش گرد آوری اطلاعات

ابزار گرد آوری اطلاعات

تجزیه تحلیل یافته ها و داده های تحقیق

آزمون فرضیه و تفسیر نتایج

نتیجه گیری

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید